tag:blogger.com,1999:blog-7951917065480339019.post9192081421857078785..comments2015-12-04T19:32:54.847+01:00Comments on Paśnik Siejki: Nadziewane ciasto francuskieAgnieszkahttp://www.blogger.com/profile/03883634596089774548noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7951917065480339019.post-17416591051252073552015-12-04T19:32:54.847+01:002015-12-04T19:32:54.847+01:00Bardzo ciekawy sposób z naleśnikiem. Nie miałam o ...Bardzo ciekawy sposób z naleśnikiem. Nie miałam o tym pojęcia. Z pewnością wykorzystam. Dziękuję :)Agnieszkahttps://www.blogger.com/profile/03883634596089774548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7951917065480339019.post-92066457225715190292015-12-03T23:53:31.450+01:002015-12-03T23:53:31.450+01:00polecam robic mniejsze paczuszki lub na ciasto prz...polecam robic mniejsze paczuszki lub na ciasto przed polozeniem farszu polozyc cieniutkiego nalesnika. zapobiegnie to zwilgoceniu ciasta francuskiego. wierzch posmaruj rozbeltanym zoltkiem z klarowanym maslem. pozdrawiam. dr.vodkaAnonymousnoreply@blogger.com